Ravitsemus­alan ammatti­lainen

Ravitsemusalan ammattilaisille:

Kotikunnaassa maistuu omassa keittiössä valmistettu ruoka joka päivä - siinä maistuu Kotikunnaan mainio henki. Sekä asukkaat, henkilökunta ja vierailijat pääsevät nauttimaan siitä niin osastoilla kuin Kotikunnaan ruokasalissa.

Tarvitsemme uusia työkavereita kesäksi. Kivaan ja osaavaan työyhteisöön solahtaa mukaan helpoiten motivoitunut ja luotettava ravitsemusalan ammattilainen. Työ on monipuolista ja siinä saa käyttää luovuttaa. Ihania asiakkaitamme saat kohdata aamupainotteisesti, teemme töitä klo 7-15.

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n Kotikunnas tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja, muistikuntoutusta ja fysioterapiapalveluja ikääntyneille.  Olemme paikallinen yhdistystoimija ja innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse mari.stenlund@kotikunnas.fi tai osoitteessa www.kotikunnas.fi/rekrytointi. Kerrothan itsestäsi hakemuksessa seuraavat asiat: koulutus, työkokemus sekä haetko keikkatyötä tai pidempää sijaisuutta.

Seuraa meitä somessa