Palvelut

Kotikunnaassa, Turun Luola­vuorentien ja Vähä­heikkiläntien kulmassa, asuu ympäri­vuoro­kautisesti 120 asukasta.

Kotikunnas on tuottanut erilaisia asumis­palveluita ikääntyville vuodesta 1991. Tiloja on laajennettu vuosina 2001 (Ryhmäkoti Kaisla) ja 2014 (Sylvi-koti).  Talomme sijaitsee vehreässä ympäristössä, josta löytyy omien pihojemme lisäksi helppokulkuiset ulkoilu­mahdollisuudet. Erilaiset palvelut ovat helposti saavutettavissa (Citymarket 1,4 km, Mäntymäen terveysasema 600 m, linja-autopysäkki talon edessä). Kotikunnas koostuu neljästä pien­ryhmäkodista (Kaisla, Sylvi-koti, Venla ja Väinö-koti) sekä asuinkodista, jossa on palveluasuntoja.

Asumis- ja hoivapalveluiden lisäksi Kotikunnaassa on omat fysioterapia­palvelut, oma keittiö ja Turun ammatti-instituutin opiskelija­kampaamo. Kotikunnaan monipuoliset yhteisölliset tilat, palvelut ja toiminta, kuten iäkkäille suunnattu kuntosali, yhteisohjelmat ja tapahtumat, ovat kaikkien asukkaidemme saatavilla.

Olemme olemassa edistääksemme ikääntyvien yhden­vertaista hyvinvointia. Tarjoamme asukkaille turvallisen ja yhteisöllisen kodin, jossa jokainen saa elää itsensä näköistä elämää. Tätä tavoitetta toteutamme yhdessä Kotikunnaan moniammatillisen osaavan henkilökunnan ja aktiivisen vapaaehtoisjoukon kanssa.

Tutustu meihin ja toimintaamme paremmin »

Seuraa meitä somessa