Liikkuva resurssikeskus

Joko olet tutustunut Varsinais-Suomen alueella huristelevaan neuvonta-autoon?

Liikkuva resurssikeskus tuo kunta ja järjestöyhteistyönä neuvonnan ja palveluohjauksen ihmisten arkisiin ympäristöihin lähelle koteja. Tarjoamme senioreille ja heidän läheisilleen tietoa kunnan ja järjestöjen palveluista, eri tahojen tarjoamista tekemisen vinkeistä sekä vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista. Ajoittain pysäkeillämme on jokin erityinen neuvontateema, kuten muisti-, tuki- ja liikuntaterveys tai yksinäisyyden lieventäminen. Tiedonkulku on kahdensuuntaista: viemme senioreille tietoa ja samalla keräämme alueellisia kuulumisia eri tahoille toimitettavaksi.  

Turun Siskot ja Simot kuuluu osaksi toimintaamme. Sinäkin voit tuoda neuvonta-autollemme alueellisia hyvänteon tempausideoitasi, jotka viemme suunnitteluryhmämme vapaaehtoisille. Yhdessä mahdollistamme kaikille avoimet pop up -välittämisenkeikat, jotka sopivat myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille! 

Liikkuva resurssikeskus on Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin kumppanuustoimintaa.  Liikumme yhteistyössä KomPAssi-toiminnan ja kuntien yhteyshenkilöiden kanssa. Teemme mielellämme yhteistyötä eri järjestöjen, seurakuntien ja muiden tahojen kanssa. 

Menovinkit-esite senioreille 

Julkaisemme Menovinkit-esitettä senioreille. Esitteessä on esimerkkejä järjestöjen, Turun kaupungin sekä muiden tahojen tekemisen vinkeistä ja vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista kotona asuville senioreille Menovinkit -esitteestä.

Menovinkit -esite (pdf) »

Yhteistyökumppanimme Tukenasi ry on koonnut ruotsinkielisille senioreille suunnatun För dig, senior i Åbo -oppaan:
tukenasi.fi/tietoa-ja-toimintaa-senioreille/#seniorabo

Lisätiedot: 

Satu Järvenpää
satu.jarvenpaa@kotikunnas.fi
045 7750 0068

Sanna Nurmi
sanna.nurmi@kotikunnas.fi
045 7750 0197 

Irmeli Sulonen
irmeli.sulonen@turku.fi

Helena Norokallio
helena.norokallio@kotikunnas.fi
044 082 0213

Facebookissa:
@Liikkuvaresurssikeskus
@Turunsiskotjasimot

Tutustu erilaisiin hankkeisiimme »