Liikkuva resurssikeskus

Joko olet tutustunut Varsinais-Suomen alueella huristelevaan neuvonta-autoon?

Liikkuva resurssikeskus tuo järjestöjen ja julkisen puolen yhteistyönä neuvonnan ja palveluohjauksen ihmisten arkisiin ympäristöihin lähelle koteja. Tarjoamme senioreille ja heidän läheisilleen tietoa V-S hyvinvointialueen, kunnan sekä järjestöjen palveluista, eri tahojen tarjoamista tekemisen vinkeistä sekä vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista. Ajoittain pysäkeillämme on jokin erityinen neuvontateema, kuten muisti-, tuki- ja liikuntaterveys tai yksinäisyyden lieventäminen. Tiedonkulku on kahdensuuntaista: viemme senioreille tietoa ja samalla keräämme alueellisia kuulumisia eri tahoille toimitettavaksi.  

Katso tulevat pysäkit tästä. 

Turun Siskot ja Simot kuuluu osaksi toimintaamme. Sinäkin voit tuoda neuvonta-autollemme alueellisia hyvänteon tempausideoitasi, jotka viemme suunnitteluryhmämme vapaaehtoisille. Yhdessä mahdollistamme kaikille avoimet pop up -välittämisenkeikat, jotka sopivat myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille! 

Liikkuva resurssikeskus on Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja V-S hyvinvointialueen kumppanuustoimintaa, joka käynnistyi kehittämishankkeena vuonna 2016.  Teemme mielellämme yhteistyötä eri järjestöjen, seurakuntien ja muiden tahojen kanssa. 

Toimintamme sai 2018 Vanhustyön Keskusliiton sekä Ilmarisen myöntämän Tasavallan presidentin suojeleman Vuoden vanhusteko -palkinnon.

Julkaisemme eri tahojen tietoja sisältäviä Menovinkit-esitteitä 3 kertaa vuodessa.

 

Lisätiedot:

Satu Järvenpää
satu.jarvenpaa@kotikunnas.fi
045 7750 0068

Sanna Nurmi
sanna.nurmi@kotikunnas.fi
045 7750 0197

Irmeli Sulonen
irmeli.sulonen@varha.fi

Marjo Niittula
marjo.niittula@kotikunnas.fi

Projektikoordinaattori Helena Norokallio
helena.norokallio@kotikunnas.fi
044 082 0213

Facebookissa:
@Liikkuvaresurssikeskus
@Turunsiskotjasimot

Tutustu erilaisiin hankkeisiimme »

Seuraa meitä somessa