Lähihoitaja

Lähihoitajia hoitotyöhön

Sote-alalla tuulee ja tuivertaa. Tule meille Kotikunnaaseen, täällä on lämmin henki ja sinua arvostetaan. Meillä työ on haastavaa. Kaveria ei kuitenkaan jätetä yksin, vaan saat kasvaa ja kehittyä ammattitaitoa huokuvassa työyhteisössä.

Haemme lähihoitajia hoitotyöhön Kotikunnaan eri yksiköihin. Toivomme työntekijöitä, joilla on halu vaikuttaa hyvän ja arvokkaan vanhuuden toteutumiseen. Toiminnassamme kuljemme arvot edellä. Toteutamme arjessa sosio­kulttuurista vanhustyötä, kohtaamme asukkaat arvostaen yksilöinä: Tuemme yhdessä oloa tai omissa oloissa viihtymistä tunnelman mukaan.

Turun Lähimmäispalvelu­yhdistys ry:n Kotikunnas tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja, muisti­kuntoutusta ja fysioterapia­palveluja ikääntyneille. Erityisosaamis­alueemme on muistisairaiden hoito. Olemme paikallinen yhdistystoimija ja innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen. 

Meillä on monipuolinen tyky-toiminta, oma kuntosali, vuosittaiset henkilökunnan megabileet, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit. Henkilö­kunnalla on kattavat työterveys­palvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kotikunnas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun kaupunginsairaalan välittömässä läheisyydessä. Meillä on ilmaiset parkkipaikat henkilökunnalle. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta. 

Tule viihtymään ja kehittymään meille Kotikunnaaseen!

Seuraa meitä somessa