Lähihoitaja

Haemme 2 lähihoitajaa Kotikunnaan Asuinkotiin
 

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n KOTIKUNNAS tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja, muistikuntoutusta ja fysioterapiapalveluja ikääntyneille. Erityisosaamisalueemme on muistisairaiden hoito. Olemme paikallinen yhdistystoimija ja innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen.

Kotikunnaassa lähihoitajana tehtäväsi on toimia tiimin tasavertaisena jäsenenä huolehtien asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja lääkehoidosta. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi mm. omaisyhteistyö, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä toimijuutta tukevan ja mielekkään arjen tarjoaminen asukkaille.

Arvostamme kokemusta, tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä.

Toivomme työyhteisöömme innostavia ja iloisia työntekijöitä, joilla on halua oppia uutta ja kehittää työtään!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuolisen yhteistyön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa.

Meillä on monipuolista tyky-toimintaa, oma kuntosali, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit. Henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kotikunnas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun kaupunginsairaalan välittömässä läheisyydessä. Meillä on ilmaiset parkkipaikat henkilökunnalle. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Valitun henkilön on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän sisällä työn alkamisesta.


Lisätietoja:

Asuinkodin osastovastaava Sanna Pekkolalta p. 044 582 0224

Kotikunnas löytyy Facebookista ja Instagramista!

Seuraa meitä somessa