Lähihoitaja

Haemme sairaanhoitajaa/loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijaa äitiyslomasijaisuuteen 11.9.2023-8.9.2024.

Kotikunnas tarjoaa kolmenkymmenen vuoden kokemuksella palveluasumista, tehostettua palveluasumista sekä tilapäishoitoa kotona asumisen tueksi ikääntyneille ja muistisairaille. Ryhmäkodeissamme asutaan kodikkaasti turvallisessa ja yhteisöllisessä ympäristössä. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä.

Edellytämme hakijalta sairaanhoitajan AMK-tutkintoa/aiempaa opistotason tutkintoa tai loppuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijat huomioidaan. Työntekijältä vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Peruspalkka määräytyy AVAINTA ry:n TES:n mukainen, 2 606,10/kk (HOB).

Sairaanhoitajana tehtäväsi on toimia Kotikunnaan eri tiimien sairaanhoidollisena asiantuntijana yhteistyössä muiden sairaanhoitajien kanssa, joilta sinä saat tukea ja ohjausta tarvittaessa. Sairaanhoitajan työhön kuuluu yksiköiden lääkehoidosta vastaaminen, sairaanhoidolliset vastuualueet, asukkaiden terveyden- ja sairaanhoidon arviointi, lääkäriyhteistyö sekä asukkaiden hoidon suunnittelu yhdessä tiimien kanssa.

Toivomme aikaisempaa kokemusta muistisairaiden hoidosta, vankkaa lääkehoidon osaamista sekä asiantuntemusta iäkkäiden perussairauksien hoidosta. Lisäksi toivomme hyvää organisointikykyä ja taitoa itsenäiseen päätöksentekoon.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuoliseen yhteistyöhön asukkaiden, omaisten ja työkavereiden kanssa. Korostamme toimivan moniammatillisen yhteistyön merkitystä asukkaiden parhaaksi.

Pidämme tärkeänä sitä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen kautta, käytössämme on Skhole-oppimisympäristö. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kotikunnas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meillä on henkilökunnalle maksuton parkkipaikka.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan sairaanhoidonvastaava Sanna Pekkolalle sanna.pekkola@kotikunnas.fi

Lisätietoja puhelimitse Sanna Pekkolalta p. 044 5820 224

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Seuraa meitä somessa