Lähihoitaja

Lähihoitajia Kotikunnaaseen

Kotikunnas tarjoaa kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kodikasta, turvallista ja yhteisöllistä asumista ikäihmisille. Tarjoamme erilaisia asumismuotoja palveluasumisesta aina vaativaan muistisairaiden hoitoon. Arjessamme toteutetaan sosiokulttuurista vanhustyötä.

Etsimme Kotikunnaan kaikkiin yksiköihin hoitajia vakituisiin työsuhteisiin.

Edellytämme hakijoilta lähihoitajan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta.

Lähihoitajana tehtäväsi on toimia tiimin tasavertaisena jäsenenä huolehtien asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja lääkehoidosta. Lähihoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi mm. hoidon suunnittelu, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen sekä toimijuutta tukevan ja mielekkään arjen tarjoaminen asukkaille.

Arvostamme kokemusta, tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä.

Toivomme työyhteisöömme innostavia ja iloisia työntekijöitä, joilla on halua oppia uutta ja kehittää työtään!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mukavia työkavereita ja viihtyisän työympäristön. Kotikunnaassa vallitsee yhteisöllinen toimintatapa, joka mahdollistaa monipuolisen yhteistyön asukkaiden, omaisten ja Kotikunnaan eri tiimien kanssa.

Pidämme tärkeänä, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan säännöllisen koulutuksen (Skhole) kautta. Panostamme työhyvinvointiin monin eri tavoin, ja tyky-toimintamme on vilkasta ja monipuolista. Kotikunnaan oma kuntosali on henkilökunnan käytettävissä. Henkilökunnalla on kattavat työterveyspalvelut myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kotikunnas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun kaupunginsairaalan välittömässä läheisyydessä. Meillä on ilmaiset parkkipaikat henkilökunnalle.

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista!

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@kotikunnas.fi 

Tähän osioon tulee sivukohtainen kontaktikehoite