Kesätyöntekijä

Kesätyön­tekijöitä hoito­työhön

Ensi kesälle emme voi luvata kaunista säätä, sen sijaan lupaamme, että Kotikunnaassa on lämmin henki ja sinua arvostetaan. Meillä työ on haastavaa. Kaveria ei kuitenkaan jätetä yksin, vaan saat kasvaa ja kehittyä työyhteisössämme.

Haemme kesätyöntekijöitä hoitotyöhön Kotikunnaan eri yksiköihin. Toivomme kesätyöntekijöitä, joilla on halu vaikuttaa hyvän ja arvokkaan vanhuuden toteutumiseen. Toiminnassamme kuljemme arvot edellä. Toteutamme arjessa sosiokulttuurista vanhustyötä, kohtaamme asukkaat arvostaen yksilöinä: Tuemme yhdessä oloa tai omissa oloissa viihtymistä tunnelman mukaan.

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n Kotikunnas tarjoaa asumis- ja hoivapalveluja, muistikuntoutusta ja fysioterapiapalveluja ikääntyneille. Erityisosaamisalueemme on muistisairaiden hoito. Olemme paikallinen yhdistystoimija ja innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen.

Tarvitsemme sinua lähihoitaja, hoiva-avustaja tai kokemusta omaava hoitoalan opiskelija kesäkuun alusta aina elokuun lopulle asti. Kotikunnas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Turun Kaupungin sairaalan alueella muutaman kilometrin päästä kauppatorilta. Meillä on ilmaiset parkkipaikat ja kuntosalin käyttö työntekijöillemme.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote, mikäli työsuhde kestää yli 3 kuukautta

Seuraa meitä somessa