Projektityöntekijä

Projektityöntekijöitä

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry edistää sosiokulttuurista vanhustyötä ja vähentää ikääntyneiden yksinäisyyttä ja syrjäytyneisyyttä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys toimii aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana ja tukee kansalaistoimintaa. Olemme paikallinen, sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistystoimija sekä innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen. Hanketoimintamme on monipuolista ja innostavaa.

Haemme tiimiimme kahta PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ, joista toinen työskentelee Varjosta valoon -toiminnassa ja toisen työtehtävät jakautuvat puoliksi Varjosta valoon – ja Liikkuva resurssikeskus -toiminnan kesken. Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 8–16 ja palkkaus Avaintes:n mukainen.

Varjosta valoon -toiminnan tarkoituksena on lisätä kotona asuvien yli 60-vuotiaiden yksinäisyyttä kokevien ja psykososiaalisten ongelmien kanssa kamppailevien hyvinvointia ja tarjota heille mahdollisuuksia aktiiviseen elämään järjestötoiminnan keinoin. Liikkuva resurssikeskus -toiminta lisää ikääntyneiden tiedon saavutettavuutta ja mahdollistaa pop up -vapaaehtoistoimintaa Varsinais-Suomen alueella.

Varjosta valoon -työntekijänä aktivointikäynnit muodostavat suurimman osan työajastasi ja sen sisältöinä on asiakkaiden tapaaminen ja osallistaminen eri toimintoihin asiakkaan tarpeista lähtien. Osaat arvioida kokonaistilannetta yksilöllisesti ja ottaa huomioon asiakkaan edellytykset ja mahdollisuudet. Työhösi kuuluu myös tiivis yhteistyö muiden järjestöjen sekä julkisen sektorin kanssa. Varjosta valoon-toiminta saa Veikkauksen tukea (Ak-avustus) ja suunniteltua rahoitusta on vuoden 2024 loppuun.

Liikkuva resurssikeskus – ja Varjosta valoon -työntekijän työhön kuuluu Varjosta valoon -kotikäyntien lisäksi Liikkuvan resurssikeskuksen verkostoyhteistyötä ja hyvien käytäntöjen levittämistä V-S alueella yhteistyössä järjestötyöpariesi sekä mm. Varhan Toimintakykyisenä ikääntyminen -projektityöntekijöiden kanssa.Työsuhde on määräaikainen 31.12.2023 saakka, mutta myös pidempi työsuhde on mahdollinen STEA:n avustuksista riippuen.

Tehtäviin valittavilta edellytämme vankkaa kokemusta ikääntyneiden parissa toimimisesta, kykyä toimia itsenäisesti, tehtävään soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostavaa työotetta. Kokemus mielenterveystyöstä ja erilaisista asiakkaiden elämäntilanteista katsotaan eduksi, samoin järjestökentän ja hanketyön tuntemus. Mahdollisuus oman auton käyttöön tai ajokortti on välttämätön työn liikkuvan luonteen vuoksi. Työsuhteet alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua. Toivomme sinulta kykyä organisoida työ asiakaslähtöisesti, eettisiä työkäytäntöjä kunnioittaen. Sitoutuminen yhdistyksemme arvomaailmaan ja halu vaikuttaa hyvän ja arvokkaan vanhuuden toteutumiseen tekevät työstäsi mielekästä ja edistävät viihtymistäsi hanketiimissämme.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän yhdistyksemme ja tiimimme innostavassa ilmapiirissä. Työnohjausta ja koulutusta on saatavilla, ja henkilökuntatapahtumia järjestetään säännöllisesti. Meillä on myös kattavat työterveyspalvelut. Tiedusteluihin vastaa projektikoordinaattori Helena Norokallio, p. 044 0820 213.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan projektikoordinaattori Helena Norokalliolle, helena.norokallio@kotikunnas.fi.  Hakuaika päättyy 19.2.2023. Kerro hakemuksessasi, kumpi tehtäväkokonaisuus sinua erityisesti kiinnostaa.

Seuraa meitä somessa