KESÄTÖIHIN 2019

Kiitos kaikille kesän 2018 kesätyöntekijöillemme!

Haemme ensi kesäksi työntekijöitä heti vuodenvaihteen jälkeen. Laita jo nyt kalenteriisi kesätyöhaku tammikuulle 2019! Voit myös tulla tapaamaan meitä eri rekrytointitilaisuuksiin ja seurata meitä Facebookissa.

Mikäli sinulla on rekrytointiin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Eva Liuksilaan, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kotikunnaan pääsisäänkäynti
  Kuva © Juha Joro

KESÄTÖIHIN 2018

Haluatko meille töihin kesäksi? Oletko reipas, iloinen ja oma-aloitteinen sosiaali- ja terveysalan opiskelija, joka ei pelkää tarttua toimeen? Haemme kesäksi sekä opiskelijoita että valmiita lähihoitajia. Lähihoitajaopiskelijoilla tulee olla töihin tullessa hoito- ja huolenpitoharjoittelu suoritettuna sekä lääkelaskut läpäistynä. Muut sosiaali- ja terveysalan opiskelijat katsotaan hakemuskohtaisesti.

Mikäli olet etsimämme kesätyöntekijä, laita meille avoin hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerrothan itsestäsi hakemuksessa vähintään seuraavat asiat: koulutus, työkokemus, vanhustyön kokemus sekä toiveet työn sisällöstä, ajankohdasta ja työvuoroista.

Kesätyöntekijärekry on auki tammi-maaliskuun ajan. Ole nopea ja tartu tilaisuuteen

Copyright © Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry Kotikunnas 2015